UFD-Sport-Motorsport

Special Saloon - Brian Mikkelsen GT-B Mester 2019
Brian Mikkelsen og RoLa Racing har vundet Special Saloon Car GT-B Mesterskabet 2019. Teamet fra Hedensted sikrede sig titlen efter fem intense afdelinger, hvor der langt hen af vejen var to andre bejlere til titlen.
Med efterårets komme har de fleste ejere af klassiske køretøjer rullet dem i garage for vinteren, men lørdag den 26. oktober vil du i området mellem Aarhus, Randers og Nimtofte alligevel kunne opleve en stribe historiske biler på de små veje. Den dag køres Finaleløbet, der er årets sidste afdeling af FDM DASU Classic-serien.
Super GT Danmark - 2019 sluttede fornuftigt for MICCAR RACING
Det blev et fornuftigt punktum på 2019 sæsonen for Carsten Lorenzen og MICCAR RACING i OK Mobil 1 Super GT Danmark. Teamet fra Marstrup nær Haderslev deltog i weekenden i sæsonfinalen på Padborg Park, og der var masser af vejrmæssige udfordringer for holdene.
Søndag d. 13. oktober, vandt Kalundborg holdet Hegnet Motorsport en 2. plads i det svenske rigsmesterskab for langdistanceløb. Løbet blev kørt på Kinnekulle Ring, som ligger tæt ved Vänern i Sverige.
Selv om det i år ikke blev til nogle mesterskaber i kampen om Danmarksmesterskaberne i rally, fik Suzuki Motorsport alligevel en flot afslutning på DM-sæsonen i rally. Ved Anderup El Rally blev det til to klassesejre, mens Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens) i mesterskabssammenhæng sluttede på andenpladsen i deres klasse. Trods blot tre starter i sæsonens seks mesterskabsafdelinger sluttede Jacob Madsen/Line Nedergaard (Ruds Vedby/Fårvang) i top 3 i deres klasse.
Ib Kragh kunne i weekenden føje endnu et Danmarksmesterskab til sit CV, efter at han sammen med Ditte Kammersgaard blev samlet vinder af AutoPlus Dansk Super Rally – Danmarksmesterskabet på tværs af alle klasser. Den nye titel kom i hus efter en andenplads i Anderup El Rally, der blev kørt mellem Haderslev og Vojens.
I lørdags deltog Chris og Nadia i 6. og sidste afdeling af det Danske Mesterskab i Rally. Før løbet lå det unge par på en samlet 1. plads i klassen for gruppe E biler, og førte med 16 point til nr. 2. Der var 30 point at køre om, så de skulle køre sikkert men alligevel ikke for langsomt, for de skulle blive minimum nr. 3 i dagens løb for at blive Danske Mestre.
Preben Bograd har interesseret sig for biler hele livet, men i 2012 forelskede han sig i en Morgan +8 og købte den, og så gik det stærkt. Fem år senere havde han fyldt en garage på Samsø med b ...
Jaguar
Toyota
Selv om den svenske bilproducent har produceret mindre end 200 biler på 17 år, er mærket verdensberømt for sine vanvittige superbiler. Med Koenigsegg Regera overgår stiftere ...
Norge støvsuger det globale bilmarked for nye og brugte elbiler. Hvad kan de større danske byer lære af den grønne bølge? Vi hører Paal Mort, rådgiver for Oslo Bymiljøetaten ...
Feltet består i år af fem elbiler, en brintbil og 18 hybrid-, diesel- og benzinbiler. Få overblikket over 2020-årgangen, hvor elektrificeringen slår synligt igennem. ...
Se hvordan det gik i den forgangne weekend for danskerne, og læs her, hvem du skal holde øje med i denne uge. Indlægget Vesti mester, Malthe mester, Dane Train triumferer i Japan! blev først udgivet på Racemag.
Charlotte Blou Sand undrede sig over, at det ikke var muligt at købe strøm fra vedvarende energikilder til sin eldrevne Jaguar. Derfor har hun udviklet en app, der sørger fo ...
Hvis nogen skal knække nødden og sparke dynamisk køreglæde ind i en elbil, er Porsche en oplagt kandidat. Børsen kører deres elektriske svendestykke. V i ...
Der har været talt om EU-bøder for CO2-overskridelser i årevis, men nu er det alvor: Fra nytår kommer det til at koste bilproducenter kassen at udlede for meget CO2. KPMG vu ...
Der var point til Kevin Magnussen efter stærkt løb i Sochi - læs om det og de andre danske resultater i weekenden her. Indlægget Point til Kevin efter stærkt Sochi-race blev først udgivet på Racemag.
I denne udgave af podcasten Det ternede flag fra DASU har vi igen en særlig gæst i studiet. Det er en nykåret mester i GTE-klassen i European Le Mans Series, der fortæller om vejen fra karting på køreteknisk anlæg som fireårig over drabelige dyster med Max Verstappen, en travl debutsæson i bilklasserne til et tilfældigt opkald fra en teamejer, der skulle bruge coaching til sin søn. Indlægget Podcast: Det ternede flag med Nicklas Nielsen – nykåret ELMS-mester blev først udgivet på Racemag.
Mercedes-Benz rammer et brugbart kompromis mellem diesel- og elbilen med den store GLE 350 de, der tager det bedste fra de to motorteknologier. Ved slutni ...
BMW lancerer en firedørs limousine med sportslig sjæl og plads til både familie og bagage. Vi tager 840i Gran Coupé ud på lande- og motorvejen. Algarve-re ...
Sponsoreret indhold! Har du før hørt følgende udsagn blive slynget ud? Formentlig af folk, der ikke ved bedre? For skal vi ikke begynde med at afkræfte den fordom: Selvfølgelig er det vigtigt at være i god fysisk form, når man dyrker en sport som racerkørsel. For ligesom med alle andre sportsgrene er det i racerkørsel vigtigt at have styr på fysikken. Kunne du forestille dig at kravle ind og ud af bilen, hvis du fik åndenød af anstrengelserne hver gang? Eller mærkede klaustrofobiske tendenser, når du sad i førersædet, fordi din mave var faretruende tæt ved rattet? Nej, vel? Derfor […] Indlægget Når man kører ræs, behøver man ikke at være ikke være i god form! Eller hvad..? blev først udgivet på Racemag.
Den seneste weekend & uge har været sensationel for unge danske bilsportstalenter inden for banesport. Det er nærmest tilfældet uge efter uge, men bedøm selv. Indlægget DASU-elitenyhedsbrev: Lundgaard i F1, Nielsen vinder ELMS, podier og meget mere! blev først udgivet på Racemag.
Det blev Esben Hegelund og Mie Johansen, der tog den samlede sejr i John Frederiksen – Brøndby Rally Roskilde – femte afdeling af Autoplus Dansk Super Rally. Indlægget Hegelund/Johansen vinder Rally Roskilde blev først udgivet på Racemag.
Der er flere årsager til, at flexleasing er vækstet markant i de seneste par år. Danskerne søger mod premiummærkerne som aldrig før, og flexleasing er generelt anerkendt som ...
Ni hurtige prøver skal deltagerne ud på, inden den samlede vinder af John Frederiksen Brøndby – Rally Roskilde er fundet - femte afdeling af Autoplus Dansk Super Rally. Indlægget Roskilde byder på DM 5 i Autoplus Dansk Super Rally blev først udgivet på Racemag.
Når det første FIA Motorsport Games løber af stablen den 1.-3. november på Vallelunga-banen ved Rom, bliver det med stærk dansk tilstedeværelse. De rød/hvide farver er tilstede i fem ud af seks kategorier, der alle tæller til den samlede turnering. I hver af i alt seks cups bliver der delt guld-, sølv- og bronzemedaljer ud, der også tæller til et samlet mesterskab i bedste OL-stil. Indlægget Dansk hold klar til FIA Motorsport Games 2019 blev først udgivet på Racemag.
Der er masser af danske banekørere i aktion den kommende weekend, over hele kloden. Flere af disse indtager nøgleroller i deres respektive løbsserier. Indlægget DASU-elitenyhedsbrev: Sådan gik det danskerne i weekenden – og det sker i denne uge blev først udgivet på Racemag.
Flere danske kørere tog pointplaceringer rundt om i verden i den forgangne weekend - læs her, hvordan det gik de indplacerede og se, hvem du skal holde øje med i den kommende uge. Indlægget DASU elitenyhedsbrev U37: Podieplaceringer og op- og nedture til danskerne blev først udgivet på Racemag.
Onsdag d. 23/10 åbnes der for at nye talenter med interesse i formel racing kan teste deres evner af. Testdagen finder sted på Padborg Park og der er mulighed for at teste i enten Formel 4 eller Formel 5. Du … Continue Reading→ Indlægget Nye formeltalenter får chancen for at teste Formel 4 og Formel 5 blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Anmeldelsesgebyret 12 – 13 maj 2018 Formel 4 + 5 F5 Bulletin 3, 2018 Løbsinformation Åbningsløbet 2018 ver. 1 Godkendt Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 fredag og lørdag Godkendt version Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 søndag Godkendt version Indlægget Slutinstruktioner til DM2 Jyllandsringen blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Se i følgende link for de sidste slutinstruktioner for den kommende weekend. Slutinstruktioner Padborg Park Open Indlægget Slutinstruktioner til Padborg Park Open blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Da Formel 5 i denne sæson har lavet en aftale om at køre sammen med Formel 4, vil det betyde at nyhedsstrategien for Formel5.dk vil ændre sig. Det vil komme til at betyde at der naturligvis vil komme relevante Formel … Continue Reading→ Indlægget Ændring af nyhedsstrategien for Formel5.dk blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
  Ikke ufortjent blev 2017 mesteren i Formel 5 klassen, Aske Nygaard Bramming, hædret for sine flotte resultater i den forgangne sæson, til det store Dansk Motorsport Award. Aske viste en stor stabilitet igennem hele sæsonen. Og selvom han i … Continue Reading→ Indlægget Formel 5 mesteren hædret ved Dansk Motorsport Award blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Positivt informationsmøde for Formel 5 kørere i Racehall, Aarhus. Lørdag. d. 17/2 var der indkaldt til informationsmøde for Formel 5 kørere. Mødet var indkaldt af DASU og Renault Formel 4 Danmark og skulle belyse de nye tiltag og muligheder der … Continue Reading→ Indlægget Sammen løfter vi formelsporten i Danmark! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
FORMEL 5 KØRER MED FORMEL 4 I 2018 Formel 5 kører igen i 2018 sammen med Formel 4-serien og der er udskrevet en selvstændigt danmarksmesterskab for klassen.   Det betyder, at de to klasser kører sammen på følgende løbsdatoer:   … Continue Reading→ Indlægget Så er det officielt fra DASU..! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Testdage inden sæsonstart: 14. februar 17. februar (lørdag) 24. februar (lørdag) 28. marts 3. april 4. april 17. april 18. april 24. april   Bemærk der kun er én testdag i marts måned.   Testdage bestilles direkte hos Padborg Park Indlægget Information fra Padborg Park! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 24. december – lidt godt at slå tiden ihjel med. Glædelig Jul! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 23. december – fede dueller med Lundgaard og Schmidt! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.